Category: Uncategorized

Falja – E Diela e të Lidhurit të Djathit

Falja – E Diela e të Lidhurit të Djathit Falja

Falja (E Diela e të Lidhurit të Djathit) – Atë Aleksandër Shmeman Tanimë kemi mbërritur në ditët e fundit para fillimit të Kreshmës. Dy nga ditët e javës së të Lidhurit të Mishit, e cila i paraprin të “Dielës së Faljes”, domethënë e mërkura dhe e premtja, janë veçuar si ditë të plota “kreshme”. Në […]